Site is loading

Over Helena

Helena Massa

FOTOGRAFE
De shetlandpony die Helena als vijfjarige van haar ouders kreeg, was de eerste in een lange rij dieren die nog zouden volgen: een tweede pony, een paard en zelfs een eigen veulen. Het waren haar eerste fotomodellen.

Ze studeerde dierenzorg en werkt als assistent in een dierenartspraktijk. Alle overige tijd vertoeft ze tussen de statige viervoeters.

Al tien jaar is ze gedreven en vakkundig in het vastleggen van beweging, waarbij snelheid en elegantie mooi in één beeld samenvallen.

Haar foto’s zijn niet het resultaat van geforceerd poseren.
Ze getuigen van een uniek gevoel voor hét moment.
Met beelden die het karakter van het dier doen spreken.

Vanuit haar ervaring als ruiter is Helena vertrouwd met de grillen en eigenheden van de dieren die voor haar lens komen. Geduld, techniek en vakkennis doen de rest.

Klantbeoordelingen

Nienke De Bruycker

Supertoffe fotografe die heel mooi de band tussen paard en ruiter in beeld weet te brengen. We hebben al verschillende fotoshoots gehad en keer op keer zeer blij met het resultaat. Helena heeft superveel respect en geduld tijdens de shoot
Ze neemt haar tijd en geeft tips, een echt absolute aanrader!

1 / 3

Julie Goedgezelschap

Helena heeft een heel fijne, rustige sfeer om zich, ze geeft perfect aanwijzingen aan paard en ruiter, weet perfect welke poses werken en welke niet en denkt ook mee aan de outfits. Wat ook een grote plus is, is dat ze zelf een groot aantal spullen ter beschikking heeft die dan gehuurd kunnen worden met een shoot. Ze staat ook open voor nieuwe ideeën en werkt deze dan ook graag mee uit. Niets is haar teveel gevraagd. Ze probeert om de dag van de shoot nog een foto te posten op haar social media. Heel leuk voor de klant. Kortom, voor mij geen andere fotograaf meer!

2 / 3

Frederique Bormans

Helena maakt altijd heel mooie en spontane foto's. Ze neemt haar tijd en geeft aanwijzingen zodat er een mooi plaatje ontstaat. Helena heeft originele ideeën en legt mooi de connectie tussen paard en ruiter vast. Verder is zij iemand heel rustig en professioneel, die prachtige foto's aflevert!

3 / 3

Samenwerkingen

Note: Carousel will only load on frontend.