Site is loading

Pakketten

Portret

Actie

Blackshoot

Honden

FAQ

1. Hoe bereiden we ons voor op een shoot?
Alles begint met een flinke wasbeurt voor het paard, gevolgd door een grondige reiniging van het materiaal (o.a. hoofdstel, zadel …) Echte beauty's stellen daarnaast ook mooi gevlochten manen op prijs. Tip: ga vooraf zelf al even op locatiecheck zodat je Helena goed kan aangeven ‘waar je wat’ verwacht. Zorg ook voor voldoende parkeerruimte. En … een assistent als praktische hulp tijdens de shoot is ook altijd handig.
2. Hoeveel kilometers zitten er tussen jou en mij?
Shoots worden gerealiseerd in een straal van 100 kilometer rondom Temse (Oost-Vlaanderen, België). Is de afstand groter ? Contacteer Helena zodat kan bekeken worden wat alsnog mogelijk is.
3. Wat bij slecht weer?
Een eenmalige verschuiving van de fotoshoot omwille van minder gunstige weerstomstandigheden vormt geen probleem. Bekijk vooraf de weersverwachtingen zodat we op tijd een herkansing kunnen inplannen.
4. Hoe lang duurt een shoot?
Portretten nemen ongeveer 1 uur in beslag. Voor een reportage met rijfoto’s reserveer je best anderhalf uur.
5. Hoe verloopt de betaling?
Betaling kan via courante middelen : via app, per overschrijving of cash. Op eenvoudige vraag komt er een factuur jouw richting uit. Helena Massa maakt gebruik van de BTW-vrijstelling voor kleine ondernemingen. Alle vermelde bedragen zijn dus exclusief BTW.
6. Wanneer en hoe ontvangen wij het resultaat?
De tijd tussen fotoshoot en het aanleveren van het eindresultaat bedraagt maximaal 10 kalenderdagen. Het laat ons toe zorgzaam te selecteren en te bewerken waardoor een topresultaat gegarandeerd wordt. Verzending gebeurt via We Transfer. Zorg er dus zeker voor dat jouw e-mailadres correct wordt opgegeven.
7. Fotografeert Helena ook andere dieren?
Natuurlijk ! Als grote dierenvriend mogen meer vrolijke vrienden voor Helena’s lens.
Formuleer ons jouw vraag, Helena bezorgt jou de mogelijkheden.
8. Wat is het maximum aantal paarden dat op 1 dag voor de lens mag?
Om het praktisch werkbaar te houden, worden maximaal 5 paarden per dag toegelaten voor een fotoshoot. In dat geval worden ook enkel portretfoto’s gemaakt.
9. Staat jouw vraag hier nog niet tussen?
Contacteer ons via het contactformulier.
Je krijgt snel een antwoord terug.